Even voorstellen

 

 

Graag stel ik mij even aan u voor.

Mijn naam is Johan Bos ik woon in Middelburg en ben zeer begaan met dieren en in het bijzonder met paarden en honden.
Wij, mijn vrouw en ik, hebben jaren lang een pensionstal en stoeterij gehad op Schouwen-Duiveland.
Hier hadden wij pensionpaarden en hebben ook paarden gefokt.

In mijn jonge jaren hebben wij altijd Dobermanns gehad. Wij gingen vaak naar shows en in het weekend was ik altijd wel te vinden op het africhtingsterrein van onze kringgroep.
Later op de stoeterij hebben wij jaren lang genoten van onze Bouviers. Lieve en trouwe honden en een veilig gevoel als je verlaten in de polder woont. Onze laatste Bouvier Max is 16 jaar oud geworden.

Een aantal jaar geleden hebben wij ons bedrijf verkocht en wonen nu in Middelburg.
Dit omdat ik tegen de pensioengerechtigde leeftijd aan loop.
De liefde voor dieren is uiteraard nog steeds zeer aanwezig en graag wil ik nog mijn steentje bijdrage voor het welzijn van dieren, puppy’s in het bijzonder. Vandaar de website “PUPPYKOPEN.INFO”

Zoals u uiteraard weet zijn er in puppyland heel veel misstanden, en dan hoofdzakelijk bij de aankoop van pups bij broodfokkers.
We kennen allemaal wel schrijnende verhalen over hoe het dramatisch mis is gegaan bij de aankoop van een pup bij een broodfokker. Ik ben er oprecht van overtuigd dat de meeste mensen die een pup willen kopen dit doen met de beste bedoelingen. De zoektocht naar een gezonde pup is een lange en vaak moeilijke weg. Mensen willen niet te veel uitgeven voor een pup, je komt dan al snel bij de puppyfabrieken uit. Een andere moeilijkheid is het vinden van een gezonde pup. Via internet is het een hele zoektocht en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Om via internet aan een goede en gezonde pup te komen is een hele toer. Er zijn natuurlijk voldoende websites met heel veel informatie en goede raad over de aankoop van een pup, bijv. de Raad van Beheer met hun platform FAIRFOK.
Maar om bij de juiste fokkers terecht te komen is niet altijd eenvoudig.     

Graag wil ik via PUPPYKOPEN.INFO deze zoektocht makkelijker maken.
Op de pagina INFORMATIE alle info hierover.